دوره گردشگری غذا در کردستان برگزار می‌شود

سرپرست اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کردستان از صدور نخستین مجوز برگزاری دوره آموزشی گردشگری غذا در استان خبر داد.

دوره گردشگری غذا در کردستان برگزار می‌شود

منصور مهرزاد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار داشت: امروزه برای توسعه و رونق گردشگری در استان باید بر روی تقویت و توسعه انواع گردشگری برنامه‌ریزی کرد. سرپرست اداره‌کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی کردستان اظهار کرد: کردستان از تنوع غذایی بسیار زیادی برخوردار است که با برنامه‌ریزی در این حوزه می‌توان گردشگری غذایی را در استان توسعه داد. وی عنوان کرد: در این راستا دوره‌هایی مرتبط با گردشگری خوراک توسط موسسه آموزشی کابان و زیر نظر این اداره‌کل برگزار خواهد شد. سرپرست اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کردستان از صدور نخستین مجوز برگزاری دوره آموزشی گردشگری غذا در استان خبر داد. مهرزاد افزود: این دوره‌ها به‌صورت کوتاه‌مدت و با هدف ارتقاء سطح علمی شهروندان در خصوص گردشگری غذایی، پیشینه آشپزی ویژه منطقه، بهداشت مواد غذایی و آشنایی با خدمات پذیرایی و سرویس غذا برگزار می‎شود. سرپرست اداره‌کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی کردستان یادآور شد: امید است با بهره‌گیری از این ظرفیت بتوانیم بیش از پیش در رونق اقتصاد جوامع محلی و توسعه گردشگری استان موثر باشیم. انتهای پیام/2330/74

نوشته ایجاد شد 574

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا