سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان از صدور نخستین مجوز برگزاری دوره آموزشی گردشگری غذا در استان خبر داد.
منصور مهرزاد در گفتوگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار داشت: امروزه برای توسعه و رونق گردشگری در استان باید بر روی تقویت و توسعه انواع گردشگری برنامهریزی کرد. سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان اظهار کرد: کردستان از تنوع غذایی بسیار زیادی برخوردار است که با برنامهریزی در این حوزه میتوان گردشگری غذایی را در استان توسعه داد. وی عنوان کرد: در این راستا دورههایی مرتبط با گردشگری خوراک توسط موسسه آموزشی کابان و زیر نظر این ادارهکل برگزار خواهد شد. سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان از صدور نخستین مجوز برگزاری دوره آموزشی گردشگری غذا در استان خبر داد. مهرزاد افزود: این دورهها بهصورت کوتاهمدت و با هدف ارتقاء سطح علمی شهروندان در خصوص گردشگری غذایی، پیشینه آشپزی ویژه منطقه، بهداشت مواد غذایی و آشنایی با خدمات پذیرایی و سرویس غذا برگزار میشود. سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان یادآور شد: امید است با بهرهگیری از این ظرفیت بتوانیم بیش از پیش در رونق اقتصاد جوامع محلی و توسعه گردشگری استان موثر باشیم. انتهای پیام/2330/74