رویداد نو آوری و ایده‌پردازی زرشک در صنایع غذایی

همزمان با چهارمین روز جشنواره زرشک به همت گروه تجاری زرسرخ و انجمن گردشگری پایدار استان رویداد نوآوری و ایده‌پردازی با هدف تجاری‌سازی زرشک در صنایع غذایی در بیرجند برگزار شد.

رویداد نو آوری و ایده‌پردازی زرشک در صنایع غذایی

به گزارش سایت هنر و فرهنگ از بیرجند، غلامحسین حسینی، دبیر جشنواره ملی زرشک در رویداد نوآوری و ایده‌پردازی صنایع غذایی در بیرجند اظهار امیداوری کرد: جشنواره زرشک بستر مناسبی را برای رفع دغدغه‌های هم‌افرادی که تولید کننده هستند باشد. وی ادامه داد: کشاورزان زحمت زیادی متحمل می شوند و باید نتایج زحماتشان را ببینند و همه باید در کنار هم به این موضوع کمک کنیم.  وی تاکید کرد: هنوز زرشک در سبد غذایی خانواده ها در کشور و در جهان به جایگاه واقعی خود نرسیده و مسئولان مکلف هستند که به هر شکل ممکن شرایط را برای این موضوع فراهم کنند. احمد کاشانی، مدیر انجمن گردشگری پایدار استان هم در این مراسم گفت: باید فروش زرشک به شکل خشک کمتر شده و فروش این محصول به سمت تر هدایت شود.  وی تاکید کرد: زرشک تر در صنایع غذایی و در مقایسه با زرشک خشک پرکاربردتر است و باید برنامه ریزی‌های مسئولان سمت استفاده مصرف زرشک تر پیش رود. مهدی باقری، مدیر عامل گروه تجاری زرسرخ هم در این مراسم گفت: امسال با بهره گیری از مجموعه آموزشگاه‌ها و فعالان خانگی در شهر بیرجند دستورهای غذایی و تلفیقی در راستای برندسازی جمع‌آوری و تهیه شد. ویافزود: در مجموع ۴۵ نمونه غذا، ۲۴ نوع دسر و ۱۳  نوشیدنی تهیه و در این جشنواره به نمایش گذاشته شد. وی تصریح کرد: زعفران در شرایط فعلی نیازمند بازاریابی است اما زرشک هنوز شناخته شده نیست و باید با ارائه محصولاتی که در آن ها زرشک به کار می رود  این محصول را به جهانیان معرفی کنیم. مدیر عامل گروه تجاری زرسرخ از اعلام آمادگی  مجموعه زرسرخ برای برگزاری این گونه جشنواره‌ها در شهرستان‌های استان خبر داد و افزود: در صورتی اعلام آمادگی آموزشگاه‌های شهرستان‌ها  این مجموعه، برنامه ها و مراسم مورد نظر را برگزار می کند. پایان پیام/۶۹۰۲۷

نوشته ایجاد شد 543

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا